Elektrische installatie

De elektrische installatie is het totaal van wandcontactdozen, schakelaars, lichtpunten en groepenkast in uw woning of bedrijf.

Telefoon installatie

Een telefooninstallatie kan variƫren van een simpele telefoon met 1 nummer, tot een telefooncentrale met meerdere nummers en de mogelijkheid voor 2 gesprekken tegelijkertijd.

Antenne installatie

Om TV te kijken als, uw provider dit aanbiedt, over coax (beter bekend als kabel TV) moet deze correct zijn opgezet om storingen te voorkomen en optimale kwaliteit te behalen.

Netwerk bekabeling

Als u met uw computer gebruik wilt maken van het internet, raden wij aan om dit met een bekabeld netwerk te doen. U heeft dan een betrouwbare verbinding.

Glasvezel

Indien u gebruik wilt gaan maken van glasvezel, is het belangrijk dat u oplet wat dit betekent voor de bekabeling van uw TV, telefoon en computers. Wij kunnen u daarin adviseren.

Mechanische ventilatie

Een goed binnenklimaat is belangrijk voor uw gezondheid en uw woning. Dit systeem voert vuile en vochtige lucht naar buiten af, waardoor er verse lucht naar binnen kan komen.

Zonnepanelen

Hiermee kunt u uw eigen elektriciteit opwekken.
Behalve zonnepanelen heeft u ook een inverter nodig welke de opgewekte stroom van de panelen omzet in bruikbare energie.

E-mobility

Elektrisch rijden kan millieuvriendelijker zijn dan fossiele brandstof.
Wel is het belangrijk dat u uw auto makkelijk (thuis) kunt opladen.
Hiervoor zijn meerdere merken en typen laders te krijgen.

Camera systemen

Met een camerasysteem kunt u beelden (op afstand) bekijken. Eerdere beelden kunt u opvragen door middel van een recorder. Dit kan van belang zijn bij diefstal, of als u wilt weten wie er tegen uw auto aangereden is op uw parkeerplaats.

Inbraaksignalering

Inbraaksignalering zorgt voor alarm bij een inbraak(poging) en waarschuwt eventueel uzelf of uw buren om actie te ondernemen.

Centraal stofzuig systeem

Een centraal stofzuigsysteem verlost u van herrie tijdens het stofzuigen, het gesjouw met de stofzuiger en ronddwarrelende stofdeeltjes afkomstig uit de stofzuiger.